Werkwijze

Leuk dat je interesse toont in Groenontwerp met Marjolein! 

Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe het verder werkt.

Stap 1

Telefonische kennismaking

Via mijn contactgegevens kun je zien hoe je me kunt bereiken. Spreek gerust de voicemail in of laat een berichtje achter via de site met een terugbelverzoek. Tijdens de telefonische kennismaking probeer ik een beeld te vormen van jullie verwachtingen en wensen en plannen we een intake. Voorafgaand aan de intake ontvang ik graag een plattegrond op schaal als die beschikbaar is. En een aantal sfeerplaatjes van tuinen of tuinonderdelen (maximaal 10) waarvan je denkt; dit is de sfeer die ik zoek!

Stap 2

Intake op locatie

De tuin wordt bekeken en opgemeten. Bestaande onderdelen en materialen worden besproken. Aan de hand van de plattegrond stel ik allerlei vragen en neem ik je wensen op (functioneel, stijl, sfeer). 

Stap 3

Offerte

Ik overleg via de mail een offerte en bij goedkeuring gaan we aan de slag. 

Stap 4

Presentatie van het conceptontwerp

Dit kan op locatie of digitaal. Ik neem het hele tuinontwerp met jullie door en noteer eventuele aanpassingen.

Stap 5

Afronding definitief ontwerp

Na de presentatie van het concept ontwerp voer ik eventuele aanpassingen door voor het definitieve ontwerp. Deze krijg je in een digitale en geprinte variant opgestuurd.

Stap 6

Realisatie

Mocht je nog graag contact hebben tijdens de realisatiefase voor vragen of andere diensten (zie home), draag ik graag bij met het tot leven brengen van jouw tuinontwerp!

Kosten en prijsvoorbeeld

Voor de kosten van een compleet tuinontwerp voor een gemiddelde tuin (100-200 m²) kun je denken aan ongeveer €8 per m². Dit is afhankelijk van de grootte van de tuin en je wensen.

De opbouw hiervan is grofweg €4 per m² voor het tuinontwerp, €2 per m² voor het beplantingsplan en €2 per m² voor de gedetailleerde principeschetsen en materiaallijsten ten behoeve van de realisatie. Voor een grotere tuin worden de kosten per m² steeds lager.

Reiskosten worden apart berekent (0,35 euro per km).

© 2022 All Rights Reserved.